Στο πλαίσιο του συνεδρίου C2FuturePlan που έλαβε χώρα στις 29 Ιουνίου στο Μιλάνο η Paloservices παρουσίασε τις υπηρεσίες “Paloanalytics” και “Astroturfing” ως λύσεις στην εξέλιξη της βιωσιμότητας των έξυπνων πόλεων. 

Τα πάντα φαίνεται πια  να χαρακτηρίζονται έξυπνα σήμερα: έξυπνα αυτοκίνητα, smartphones, έξυπνες τηλεοράσεις, smartwatch, έξυπνα ξενοδοχεία. Προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο μέρος αυτής της “ευφυΐας”, ένα παγκόσμιο κίνημα έξυπνων πόλεων συμβάλλει στη σύνδεση οποιωνδήποτε παραγόντων μπορούν να χαρακτηριστούν ως “έξυπνοι” μέσα σε μια πόλη ή κοινότητα, ώστε να γίνει πιο βιώσιμη και λειτουργική. 

Εκτεταμένες ερευνητικές δραστηριότητες με τη χρήση τεχνικών μηχανικής μάθησης και διάφορες βιομηχανικές ανάγκες έχουν ανοίξει το δρόμο για τον αναδυόμενο τομέα των έξυπνων πόλεων. Εμείς, ως Paloservices, με τα εργαλεία μας, όπως το Paloanalytics μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτή την κίνηση, με προηγμένες υπηρεσίες ανάλυσης που προσφέρουμε στους πελάτες μας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες μεγάλων δεδομένων, μεθοδολογίες έρευνας (qual & quant) και εργαλεία BI για το ψηφιακό μάρκετινγκ και τις επιχειρηματικές πληροφορίες. Σε αυτό συμβάλλει και το εργαλείο μας  Astroturfing, η παραπλανητική πρακτική της παρουσίασης μιας ενορχηστρωμένης εκστρατείας μάρκετινγκ ή δημοσίων σχέσεων.  Το εργαλείο “astroturfing” αποσκοπεί στον εντοπισμό οργανωμένων ενεργειών παραπληροφόρησης μέσω της μοντελοποίησης της διάδοσης ψευδών ειδήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Με τα δυο αυτά εργαλεία, η Paloservices αναλαμβάνει ένα σημαντικό ρόλο ως υποστηρικτής των εταιρειών που συμβάλλουν στη βιωσιμότητα, την ευκολία, την ασφάλεια και την εξέλιξη της αστικής ζωής γενικότερα.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=8NWcrw69z-8&list=TLGG57q1a8hNPhcwOTA5MjAyMg&t=6238s